Boek dit hotel bij:

Hotelspecials.nl 2 € 119.00 Bekijk beschikbaarheid

Schlosshotel Bad Wilhelmshöhe Kassel

Het Schlosshotel Bad Wilhelmshöhe ligt prachtig in het grootste bergpark van Europa in de cultuurstad Kassel. Dit gebied is bekend vanwege de heerlijke kuurbaden en het mooie barokke kasteel van Kassel. Het hotel ligt rustig, maar niet ver van het stadscentrum.

De 101 kamers van Schlosshotel Bad Wilhelmshöhe zijn voorzien van een televisie, telefoon, bureau en een badkamer met een bad/douche, föhn en toilet. Een gedeelte van de kamers beschikt over een eigen balkon en minibar. In hotel-restaurant Grimms kunt u zich culinair in de watten laten leggen met regionale en internationale gerechten.

Het Schlosshotel Bad Wilhelmshöhe heeft een prachtige ligging midden in de bossen in het noorden van de Duitse deelstaat Hessen. Het hotel ligt in het Bergpark Wilhelmshöhe en is daarmee een ideaal begin- en eindpunt voor mooie wandel- en mountainbiketochten. Kassel is een goede winkel- en cultuurstad. De stad is wereldwijd vooral bekend vanwege de Documenta, een 5-jaarlijkse kunstmanifestatie rond eigentijdse kunst. Door het hele stadscentrum van Kassel vindt u leuke winkels, barretjes, restaurants en boetieks.

Locatie

Afstand van hotel tot…

Centrum:
5600 meter
Station:
2500 meter
Vliegveld:
N.v.t.