Het voorjaar en het najaar zijn doorgaans de meest gebruikelijke perioden om een stedentrip te boeken. In de winter is het immers een stuk kouder, en in de zomer hebben veel mensen al andere vakantieplannen. Dat de zomer nu weer op de stoep staat, is voor de stedentripper positief: tijd voor stedentrip aanbiedingen.

De redactie van StedenTripper.com zette een aantal zéér scherp geprijsde aanbiedingen op een rijtje.

 

1. Twee Dagen Berlijn, vanaf €29,-

Je hebt de vrijheid om te kiezen of je per trein, vliegtuig of auto naar Berlijn reist. Het kan alledrie, want hotel Sorat Berlin Spandau ligt op loopafstand van het treinstation en niet ver van het vliegveld.

Meer weten over deze aanbieding? 

2. 3-Daagse Busreis Parijs, vanaf €99,-

Lang niet iedereen is fan van een stedentrip per bus, maar het kán erg relaxed zijn. Je hoeft je immers niet druk te maken om het vervoer, en ook voor een stadstour door Parijs en het bezoeken van de belangrijkste bezienswaardigheden wordt gezorgd.

Meer weten over deze aanbieding? 

3. Weekendje Brussel, vanaf €59,-

Voor het vervoer moet je zelf zorgen, maar eenmaal aangekomen in Brussel kun je in het 4-sterren Courtyard by Marriott hotel genieten van onder meer een fitnesscentrum of sauna. Beide zijn, net als parkeren, inclusief.

Meer weten over deze aanbieding? 

4. 3 Dagen Praag, vanaf €139,- (incl. vlucht!)

Praag is sowieso al een schitterende stad om te bezoeken, maar helemaal als je kunt overnachten in het moderne en stijlvol ingerichte Angelo Hotel. Let op: deze aanbieding is inclusief een vlucht vanaf Rotterdam.

Meer weten over deze aanbieding? 

5. 2 Dagen Milaan, vanaf €79,- (incl. vlucht!)

Bij deze scherpe aanbieding kun je zowel vanaf Brussel als Amsterdam vertrekken, om niet veel later in Milaan te landen. Hier verblijf je in Hotel Cervo, dat midden in het centrum van de stad ligt.

Meer weten over deze aanbieding?