Het eerste blogartikel verscheen alweer twee-en-een-half jaar geleden op StedenTripper.com. Sindsdien zijn er bijna 300 artikelen verschenen en werd het aantal steden uitgebreid van 45 naar 62. Het uiterlijk van de website bleef al die tijd ongewijzigd, maar dit jasje werd nu toch echt te klein. Tijd voor een nieuwe versie van StedenTripper.com!

Zowel aan de achterkant als aan de voorkant is het één en ander gewijzigd, met de frissere kleuren en bredere layout als belangrijkste uiterlijke kenmerken.

Stedentrips & Aanbiedingen

Nieuw is -op veler verzoek- het aanbod van stedentrips. Via de zoekpagina kun je stedentrips bij diverse aanbieders zoeken, vergelijken en boeken. Op de nieuwe aanbiedingspagina verschijnen twee keer per maand nieuwe, scherpe aanbiedingen, die continu door onze redactie worden verzameld. Meer informatie over hoe deze lijst wordt samengesteld vind je hier.

Wil je de aanbiedingen als eerste zien? Schrijf je dan in op onze (eveneens vernieuwde) tweewekelijkse nieuwsbrief, waarin het laatste stedentripnieuws en de nieuwste aanbiedingen staan.

Nieuwe steden

Ook zijn er bij deze update vier nieuwe steden toegevoegd. Het Poolse Krakau werd eind vorig jaar door Zoover verkozen tot de op-één-na-leukste stedentrip-stad en mocht dus niet ontbreken. Verder zijn ook de Duitse hanzestad Bremen, het Noord-Franse Lille (of Rijsel) en de warmste stad van Europa, Malaga, nieuw op StedenTripper.com

Wat vind je ervan?

Wij zijn erg tevreden over de nieuwe site, maar we zijn natuurlijk erg benieuwd wat jij van onze website vind! Laat een reactie achter, of like ons nieuwe design op Facebook:

Foutje gezien? Laat het ons weten!

De nieuwe website is grondig gecontroleerd en getest, maar toch kan het zijn dat er soms iets niet werkt zoals het hoort. Kom je iets tegen dat niet goed werkt, of heb je wellicht andere tips voor de website? Laat het ons dan weten, want ook hiervoor geldt de mogelijke beloning van 25 Euro.