De redacteuren van StedenTripper.com doen hun uiterste best om iedere week de handigste reistips, de mooiste foto’s en de nieuwste topbezienswaardigheden voor je te verzamelen. Dit doen we met ontzettend veel plezier, maar tegen wat hulp zeggen we uiteraard geen nee!

Heb je een vlotte schrijfstijl, en weet je veel over een specifieke Europese bestemming of bezienswaardigheid, of over reizen in het algemeen? Of heb je juist een verzameling met schitterende reisfoto’s, die je graag met anderen wilt delen? Wordt dan gastredacteur op StedenTripper.com! Dit kan periodiek, maar ook een eenmalig gastartikel is natuurlijk meer dan welkom.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Op onze weblog verschijnen iedere week artikelen over Europese bestemmingen, waarbij we zo veel mogelijk mooie foto’s gebruiken. Voor leuke toplijstjes, bruikbare reistips, inspirerende fotospecials en andere diepgaande reisartikelen staan wij dus altijd open.

Artikelen met een commerciële boodschap en/ of meerdere links naar je (of iemand anders’) website plaatsen we echter liever niet – hiervoor is een advertorial beter geschikt.

Wel: “De 5 leukste bestemmingen voor een actieve stedentripper”
of: “Hoe haal ik het maximale uit een weekendje Praag?”

Niet: “Wat is een stedentrip?”
of: “De drie leukste hotels van aanbieder X”

Het spreekt verder voor zich dat je artikel relevant is voor fervente stedentrippers, in goed Nederlands geschreven is, en dat deze nog niet eerder ergens anders (online) gepubliceerd is.

Graag plaatsen we bij een gastartikel ook minimaal twee van jouw zelfgemaakte reisfoto’s (minimaal 780 pixels breed). Het gebruiken van beeldmateriaal van andere bronnen is ook mogelijk, mits dit op basis van een CC BY-licentie gebruikt mag worden.

 

Wat krijg je er voor terug?

Een mooi podium om jouw reiservaringen en schrijfkunsten met een groot publiek te delen, en/ of een etalage om je foto’s tentoon te stellen. Oh, en niet te vergeten eeuwige roem, en vele bedankjes van onze redacteurs én onze bezoekers.

Gastartikelen worden enkel op persoonlijke titel geplaatst en niet op bedrijfsnaam. Ieder artikel wordt afgesloten met een stukje tekst over de schrijver, waarbij je (indien van toepassing) ook één of twee links naar je eigen website(s) mag plaatsen.

Deze links worden niet voorzien van SEO-linkteksten, maar van ‘logische’ teksten. Dus niet “Dit artikel is geschreven door VakantieAanbieder vakantie Spanje“, maar “Dit artikel is geschreven door Jouw Naam van VakantieAanbieder.nl“. Hier en hier vind je voorbeelden van eerder geplaatste gastartikelen, inclusief correcte auteursinformatie.

 

Lijkt dit je leuk? Of heb je nog vragen?

Neem dan even contact op via ons contactformulier, of stuur een mailtje naar redactie {at} stedentripper {dot} com.