We plaatsen hier wekelijks reisartikelen met mooie foto’s, maar de redactie van StedenTripper.com is eigenlijk ook wel benieuwd naar wat voor moois de lenzen van haar bezoekers passeert. We zijn zelfs zó benieuwd, dat we iedereen willen vragen om zijn of haar favoriete vakantiefoto’s op te sturen. Uiteraard worden de mooiste foto’s beloond! 

Wat kun je winnen?

De drie allermooiste foto’s worden beloond met een mooie prijs.

De fotograaf van de winnende foto mag, samen met een vriend/ vriendin/ etc. een weekend lang genieten in de Noord-Duitse stad Bremen, t.w.v. (minimaal) €89,-. Voor vervoer naar Groningen zul je zelf moeten zorgen, maar vanaf daar verzorgt busdienst Publicexpress je reis én verblijf. Dit houdt in:

Busreis met Publicexpress van en naar Groningen CS;
– Een overnachting in het centraal gelegen **** Hotel zur Post in Bremen voor twee personen
– Typisch Duits ontbijtbuffet
– Rondvaart (Weser + haven)
– Verkoelend ijsje met slagroom
– ErlebnisCARD Bremen voor 1 dag
– Een stadsgidsje Bremen

Deze stedentrip wordt gezamenlijk aangeboden door de Bremer Touristik Zentrale en Publicexpress.

Ook voor de twee andere podiumplaatsen is een beloning, beschikbaar gesteld door canvasspecialist Herinneringen op Linnen. Zij maken van vakantiefoto’s ware kunstvoorwerpen, en zorgen dat de foto die als tweede eindigt op een canvas van 80x60cm wordt vereeuwigd. De derde plaats wordt op een doek van 60×40 centimeter gedrukt.

 

Hoe kun je meedoen?

Stuur je mooiste zelfgemaakte foto’s vóór 23 juli op naar fotos@stedentripper.com. Europese stadsfoto’s, bekende bezienswaardigheden of andere vakantiekiekjes – alles mag. We hebben zelfs nog wat tips voor het maken van de ultieme foto!

Onze redactie maakt uit alle inzendingen een selectie met de tien mooiste foto’s, waarop vervolgens gestemd kan worden door de bezoekers van StedenTripper.com. De foto die op 1 augustus om 12.00 uur de meeste stemmen heeft, is de winnaar. Eenvoudiger kan niet, toch?