Reisinspiratie, onderzoekjes, reistips en stedentripaanbiedingen – dat is StedenTripper.com.

Sinds 2009 schrijft de redactie van StedenTripper wekelijks reisartikelen over een groot aantal bestemmingen in Europa. Hetzelfde team zorgt er ook voor dat het continu groeiende ‘assortiment’ van 75 stedenpagina’s altijd up-to-date blijft en gevuld is met de beste lokale reistips.

StedenTripper schrijft niet alleen, maar onderzoekt ook. Zo namen wij onder meer de prijsfluctuaties van Ryanair en de verschillen in tarieven van hotelkamers onder de loep.

Ook zijn we altijd erg benieuwd naar wat stedentrippers wél, maar ook juist niét leuk of interessant vinden tijdens een stedentrip. Dit is terug te zien in onze onderzoeken naar de mooiste pleinen en de meest overschatte bezienswaardigheden van Europa.

Verder organiseerde StedenTripper al vier keer de Travvies, één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux.

Stedentripper.com is onderdeel van van Recreatie Media. Recreatie Media exploiteert diverse onafhankelijke websites zoals: campings.nl, vakantiehuisjes.nlcamping.euvakantieparken.net en goedkoop-vliegen.nl.

Bekend van…

Onze artikelen en onderzoeken zijn overgenomen door diverse media uit Nederland en België. Hierdoor kun je StedenTripper.com onder meer kennen via

logos

 

De redactie

De enthousiaste redactie van StedenTripper.com bestaat uit:

 

nog-geen-fotoErik Lammers voert de redactie van StedenTripper.com aan. Tijdens een stedentrip bezoekt hij vrijwel altijd een paar musea en bewondert (en fotografeert) hij de lokale architectuur. Ook is Erik fan van cruisereizen.

Lees Erik’s artikelen

 

peterOok Peter van Nijnatten reist als cityreporter af en toe naar een leuke Europese stad. Hij is dol op reizen, duiken en motorrijden en heeft digitaal bloed door zijn aderen lopen. Zo beheert hij diverse websites over reizen en de sauna.

Lees Peter’s artikelen

 

nog-geen-fotoFrank Dahmen is dol op fotograferen, reizen en schrijven. Als cityreporter kan hij al deze passies combineren. Niet alleen op StedenTripper.com, maar ook op zijn eigen website deelt hij zijn foto’s en reisverslagen (al is deze momenteel even tijdelijk offline).

Lees Frank’s artikelen

 

brendaRechtenstudente Brenda ten Noord vindt naast haar studie, het bezoeken van festivals én shoppen ook nog tijd om als cityreporter nieuwe steden te ontdekken. Daarnaast verzorgde ze het beeldmateriaal.

Lees Brenda’s artikelen

 

nog-geen-fotoKunst- en architectuurfanaat Ivo kijkt tijdens een stedentrip altijd goed om zich heen, op zoek naar mooie gebouwen, kleurrijke street-art en verborgen kunstgalerieën van lokale talenten.

Lees Ivo’s artikelen

 

wilbertWilbert Kamminga heeft een voorliefde voor onze Oosterburen. Hij heeft inmiddels meer dan 30 steden in Duitsland bezocht en deelt zijn Duitse citytriptips op StedenTripper.com. Als hij niet onderweg is werkt Wilbert aan zijn website Sollicitatie.info, waar bij onder meer tips geeft voor het maken van een cv of schrijven van een sollicitatiebrief.

Lees Wilbert’s artikelen

 

shirleyShirley Visser heeft als cityreporter enkele prachtige Europese steden bezocht. Tijdens een stedentrip vindt ze het heerlijk om door de winkelstraten te struinen, want op Styleguide.nl schrijft Shirley over beauty en mode.

Lees Shirley’s artikelen

 

nog-geen-fotoDe Reisgids van de Consumentenbond levert maandelijks een bijdrage aan StedenTripper.com, waardoor ook dit tweemaandelijkse tijdschrift eigenlijk een beetje tot de redactie behoort.

Lees de artikelen van de Reisgids van de Consumentenbond

 

Contact met de redactie

Je kunt contact opnemen met StedenTripper.com via ons contactformulier. Redactionele tips, vragen over copyright, of suggesties kun je mailen naar Erik Lammers, via redactie@stedentripper.com.