Hier begint jouw zoektocht naar het ontdekken van de mooiste steden!

Home > Over stedentripper.com

Over stedentripper.com

Reisinspiratie, onderzoekjes, reistips en stedentripaanbiedingen – dat is StedenTripper.com.

Sinds 2009 schrijft de redactie van StedenTripper wekelijks reisartikelen over een groot aantal bestemmingen in Europa. Hetzelfde team zorgt er ook voor dat het continu groeiende ‘assortiment’ van 64 stedenpagina’s altijd up-to-date blijft en gevuld is met de beste lokale reistips.

StedenTripper schrijft niet alleen, maar onderzoekt ook. Zo namen wij onder meer de prijsfluctuaties van Ryanair en de verschillen in tarieven van hotelkamers onder de loep.

Ook zijn we altijd erg benieuwd naar wat stedentrippers wél, maar ook juist niét leuk of interessant vinden tijdens een stedentrip. Dit is terug te zien in onze onderzoeken naar de mooiste pleinen en de meest overschatte bezienswaardigheden van Europa.

Verder organiseerde StedenTripper al vier keer de Travvies, één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux.

Stedentripper.com is onderdeel van van Recreatie Media. Recreatie Media exploiteert diverse onafhankelijke websites zoals: campings.nl, vakantiehuisjes.nl, camping.eu, vakantieparken.net en goedkoop-vliegen.nl.