Hier begint jouw zoektocht naar het ontdekken van de mooiste steden!

Home > Copyright

Copyright

Het copyright van alle artikelen en teksten op deze website berust bij StedenTripper.com c.q. de betreffende auteur. Het kopiëren, gebruiken of doorplaatsen van teksten van StedenTripper.com is toegestaan, mits deze plaatsing is voorzien van een duidelijke bronvermelding inclusief hyperlink naar het originele artikel op StedenTripper.com (CC-BY licentie).

Laat het ons ook even weten als je teksten van StedenTripper.com gebruikt – van een correcte doorplaatsing worden we namelijk altijd blij!

Gebruikte afbeeldingen

De rechten van afbeeldingen die op StedenTripper.com worden gebruikt, zijn het eigendom van StedenTripper.com c.q. de betreffende auteur, tenzij anders aangegeven middels een bronvermelding. Hebben wij een foto van je gebruikt, maar stel je dat niet op prijs? Neem dan even contact met ons op, dan passen we dit aan.

Wij vermelden altijd de bronnen van de op deze website gebruikte afbeeldingen – doe dit dus ook als je teksten inclusief afbeeldingen van onze website gebruikt!

Contact

Copyright-gerelateerde vragen? Zijn we zelf ergens een bronvermelding vergeten? Laat het ons weten! Neem contact op metons via info@recreatiemedia.nl.