Je kunt nergens anders zo lekker shoppen als in Londen. Geen enkele Europese stad komt qua uitstraling in de buurt van sfeervolle Oxford Street en Regent street. De stad is altijd erg mooi, maar rondom de feestdagen extra mooi, als de rode kleur van de dubbeldekkers wel speciaal voor de kerstperiode lijkt te zijn uitgezocht.

Het enige nadeel van kerstshoppen in Londen, is dat al je aankopen nooit in je handbagage passen. Dan kun je er voor kiezen om de heenreis met een lege koffer te maken, of om je kerstinkopen te beperken tot een minimum dat wél in je handbagage past. Of je neemt gewoon de trein!

Vanaf €50,- per enkele reis

Met de trein reizen is wel zo relaxed, zeker met volle tassen. En dat dit zeker niet duurder hoeft te zijn dan een vliegreis met een lowcost-carrier, bewijst Eurostar met hun aanbieding. Vanaf €50 reis je vanaf elk Nederlands station met de trein, via Brussel-Zuid, naar het prachtige London St-Pancras International.

Vanuit St-Pancras ben je vervolgens in een paar minuten in het vrolijk versierde winkelwalhalla, maar ook het sprookjesachtige Winter Wonderland in Hyde Park is eenvoudig te bereiken.

Winnen!

En het wordt nog beter: Eurostar geeft nu 10×2 gratis retourtickets naar Londen weg. Beantwoord drie vragen op de actiesite en wie weet reis je binnenkort gratis met de hogesnelheidstrein van Eurostar naar de Engelse hoofdstad en weer terug. Deze actie is helaas afgelopen.

London is great. Why not come over?