De allermooiste kerstmarkten in Duitsland, Nederland, België en Frankrijk. Boek een stedentrip of dagtocht naar één van deze prachtig versierde steden en geniet van de ultieme kerstsfeer!

Kerstmarkt Keulen

1. Keulen (Duitsland)

Rondom de Keulse Dom zijn van 23 november t/m 23 december 2015 op zeven plaatsen kerstmarkten te vinden. Struin rond op de Neumarkt, de Altermarkt en Rudolfplatz, of bezoek de unieke maritieme kerstmarkt bij het Chocolademuseum.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen
Kerstmarkt Valkenburg

2. Valkenburg (Nederland)

De sprookjesachtige Limburgse heuvels vormen elk jaar het toneel van meest sfeervolle kerstmarkt van Nederland, die vooral bekend is vanwege haar ondergrondse markten.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen Valkenburg

Kerstmarkt Brussel

3. Brussel (België)

Van 27 november 2015 tot en met 3 januari 2016 wordt het sfeervolle centrum van Brussel omgetoverd in een stralende en prachtig versierde kerstomgeving.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen Brussel

Kerstmarkt Düsseldorf

4. Düsseldorf (Duitsland)

De kerstmarkt in Düsseldorf, op ongeveer drie kwartier rijden van de grens bij Roermond, is één van de grootste en mooist versierde kerstmarkten van Europa.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen Düsseldorf

Kerstmarkt Antwerpen

5. Antwerpen (België)

De Antwerpse kerstmarkt staat dit jaar op de Groenplaats, Suikerrui, Grote Markt, Steenplein en Handschoenmarkt en duurt van 5 tot en met 27 december.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen Antwerpen

Kerstmarkt Lille (Rijsel)

6. Rijsel / Lille (Frankrijk)

Net over de grens met België ligt Lille (of Rijsel), waar je van 18 november t/m 30 december 2015 kunt rondlopen op één van de mooiste en grootste kerstmarkten van Noord-Frankrijk.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen Lille
Kerstmarkt Gent

7. Gent (België)

Elk jaar wordt het Sint-Baafsplein in Gent omgetoverd tot een feestelijk kerstdorp, terwijl het Sint-Pieterplein wordt getransformeerd tot ‘Kerstevent Winterdroom’.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen Gent

Kerstmarkt Berlijn

8. Berlijn (Duitsland)

Dat Berlijn een kerststad bij uitstek is, is een understatement. Ieder jaar zijn er op meer dan 60 plaatsen in de Duitse hoofdstad sfeervolle en prachtig versierde kerstmarkten.

> Bekijk kerstmarkt aanbiedingen

Bekijk hier meer kerstmarkten in Duitsland.