Spanje is één van de meest favoriete vakantielanden van de Nederlanders, en dat is niet zonder reden! Het land is ontzettend veelzijdig, de mensen zijn vriendelijk, je kunt er heerlijk eten, en zo kunnen we nog wel even doorgaan…

Barcelona

Barcelona ligt aan de Middellandse zee, en is de ideale stad om te bezoeken. De Catalaanse hoofdstad bruist van ‘s-ochtends vroeg tot laat in de nacht, en staat bekend om zijn ontelbare (goede!) restaurants.

Lees meer over Barcelona

Madrid

Uitermate geschikt voor shopping-, uitgaans- én cultuurliefhebbers. In de Spaanse hoofdstad bevindt zich namelijk de ‘Gouden Kunstdriehoek’, welke bestaat uit drie toonaangevende musea, waaronder het bekende Museo del Prado.

Lees meer over Madrid

 

Sevilla

Gelegen aan de rivier Guadalquivir, in het zuidelijke regio Andalusië, ligt voormalige culturele hoofdstad Sevilla. Deze stad was het startpunt van de Spaanse kolonisten, wat nog altijd terug te zien is in het stadsbeeld.

Lees meer over Sevilla

Valencia

Havenstad Valencia is dé plek voor overheerlijk eten en moderne architectuur. Nergens smaakt de visschotel paella beter dan in één van de vele cafés en restaurants in de stad.

Lees meer over Valencia